02 729 25 40 | 040 410 451 info@makroteam.si

Med obiskom naše spletne strani na vašo napravo vedno naložimo piškotke, ki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki so vam na voljo. Piškoti omogočajo, da se ob naslednjem obisku spletne strani oz. prijavi stran prikaže tako, kot ste izbrali nazadnje, pa tudi do želene vsebine boste lažje prišli.

S piškotki ne zbiramo nobenih osebnih informacij, s katerimi bi vas bilo moč prepoznati, prilagoditi cene, marže ipd. Piškotki so namenjeni izključno in samo za pravilno delovanje naše spletne strani, saj bi bilo brez njih to praktično nemogoče.

Shranjevanje piškotkov nadzoruje vaš brskalnik, kar pomeni, da jih lahko po želji kadarkoli omejite, onemogočite ali izbrišete, če uporabite ustrezne funkcije.                V podjetju Makro Team d.o.o. se zavezujemo, da pridobljenih osebnih podatkov brez vaše vednosti in privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam ali jih uporabili v druge namene, hkrati pa se zavezujemo tudi, da bomo pridobljene osebne podatke skrbno varovali.