02 729 25 40 | 040 410 451 info@makroteam.si

Storitve

Ponujamo vse vrste računalniških, spletnih in biro storitev. Specializirani smo za vzdrževanje različnih računalniških sistemov in storitev. Nudimo kompletne rešitve od svetovanja, načrtovanja, izvedbe in vzdrževanja.

 

Kaj nudimo?

Servis, vzdrževanje in optimizacija računalniške opreme

Nudimo strokovna in hitra popravila na računalniški opremi, menjavo komponent in nadgradnje, fizično čiščenje opreme in hladilnih sistemov.

Reševanje, čiščenje in optimizacija programske opreme

Nudimo strokovno in hitro reševanje programske opreme (čiščenje virusov in nezaželjenih dodatkov, iskanje popravkov) in nadgradnjo programske opreme.

Reševanje in arhiviranje podatkov

Nudimo strokovno in hitro reševanje podatkov, arhiviramo in rešujemo podatke, rešujemo “že izgubljene” podatke iz medijev …

Mrežne in spletne storitve in rešitve

Nudimo strokovne in hitre storitve na področju mrež in spletnih storitev (spletne strani, vizitke, trgovine).

Zaščita

Nudimo strokovne rešitve na področju računalniške zaščite, s čimer uporabniku omogočimo varno uporabo spleta, spletnega bančništva ipd. 

Biro storitve

Nudimo fotokopiranje, tiskanje in skeniranje dokumentov (tudi iz vaših medijev, e-pošte ali spleta), spiralne vezave, izdelujemo vabila, žige, vizitke, plakate, letake ipd.

 

Profesionalni in strokovni nasveti in storitve  

 

Svet računalništva se dnevno spreminja, zato so redna izobraževanja in šolanja nujno potrebna za sledenje vsem trendom in novostim. Trudimo se, da sledimo vsem novostim in jih tudi v praksi uporabljamo kakor tudi pri nasvetih. 

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5 2230 Lenart v Slovenskih goricah

Delovni čas

Ponedeljek - petek: 8.00 - 16.00
Sobota: po dogovoru

Pokličite nas

02 729 25 40

040 410 451

Pišite nam