Skip to content

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

>>: Domov arrow Splošni pogoji

Aktualno

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo samo nujne piškotke (cookies), ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Z nadaljnjim obiskom spletne strani www.makroteam.si se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih.
 
Splošni pogoji Natisni
1. SPLOŠNO

V nadaljevanju vam predstavljamo splošne pogoje poslovanja podjetja MAKRO TEAM d.o.o.
Pogoji veljajo za vse kupce, partnerje in ostale poslovne stranke, razen če to v medsebojni pogodbi ni drugače določeno.
Vsak poslovni partner oz. kupec na zahtevo lahko prejme kopijo "SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA" v pisni obliki
.
Izgovora stranke, da ne pozna "SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA", ne upoštevamo.

2. PONUDBA

Ponudba velja do razprodaje zalog. Cene v ponudbi veljajo za gotovinsko plačilo ali plačilo preko predračuna.

3. NAKUP

Slike artiklov so simbolične in se lahko razlikujejo od dejanskih. Specifikacije in cene na naši internetni strani so informativne. Nakup oz. naročilo prodajnih artiklov se lahko vrši osebno v trgovini, preko telefona ali e-pošte. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Kupec, ki vrši nakup na daljavo preko telefona ali e-pošte je seznanjen z izgledom in stanjen naročenega blaga. Za naročilo se šteje rezervacija preko telefona ali e-pošte, za nakup pa po plačilu predračuna.

4. PLAČILO

Vse cene so z vključenim 22% DDV in so izražene v €. Količina nakupa ni omejena. Način plačila je lahko 100% brezobrestni avans, gotovina. Do celotnega plačila so prodajni artikli v lasti podjetja MAKRO TEAM d.o.o.

5. NAČIN DOBAVE

Artikle, ki so na zalogi je možno prevzeti takoj oz. po dogovoru. Če jih pošljemo po dostavni službi je prevzem možen v roku 24h po celi Sloveniji. Stroške dostave do zneska 500€ nosi kupec oz. podjetje MAKRO TEAM d.o.o.. če je vrednost nakupa več kot 500€. Vrednost pošiljke je navedena dostavni službi. Tako v primeru poškodovanja pošiljke med prevozom podjetje MAKRO TEAM d.o.o. ne odgovarja za nastalo škodo.

6. GARANCIJA

Garancija NE velja za porabniške artikle (baterije, polnila,...), za artikle ki imajo odstranjeno garancijsko ali licenčno nalepko, za električne udare (strela, prenapetost,...) in za mehanske poškodbe (razpoke, zlome,...). Stroške poštnine pri uveljavljanju garancije nosi MAKRO TEAM d.o.o.. V primeru, da garancija ni uveljavljena nosi vse stroške s poštnino in servisa kupec.

Za vsako uveljavljanje garancije je potrebno dokazilo o nakupu (račun). Kupcu pripada pravica, da v 8 dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec najkasneje v 8-ih dneh od prejetja blaga obvestiti po pošti, telefonu ali e-pošti. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15-ih dni od prejetja vrnjenega blaga.
Če je blago nepopravljivo in za njo velja garancija se izdelek zamenja oz. izda dobropis v vrednosti artikla. Zaradi nihanja cen je dobropis takšen, kot so trenutne cene podobnih izdelkov istih lastnosti in konfiguracij.
7. REZERVACIJE

Vse artikle je možno tudi predhodno rezervirat. Rezervacija se vrši preko e-pošte, telefona ali pisno. Rezervirane artikle je potrebno prevzeti v roku 24h ali po dogovoru. Po preteku rezervacije je artikel spet na voljo drugim kupcem in rezervacija je prekinjena.

8. TESTIRANJE

Vso blago kupljeno pri MAKRO TEAM d.o.o. je možno predhodno stestirat in pregledat. Testiranje in pregled se lahko izvaja samo na sedežu podjetja MAKRO TEAM d.o.o. pod nadzorom pooblaščenega prodajalca.

 
Advertisement